<h2>Ρολά ασφαλείας...</h2><p>Οι συνεχείς επενδύσεις της εταιρίας μας στο χώρο των αυτοματισμών, μας βοηθούν ώστε να ανταποκριθούμε άμεσα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες της αγοράς. Διαθέτουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής για τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.roussismeletis.gr/more.php?l=el&id=3127' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Ρολά ασφαλείας...</h2><p>Οι συνεχείς επενδύσεις της εταιρίας μας στο χώρο των αυτοματισμών, μας βοηθούν ώστε να ανταποκριθούμε άμεσα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες της αγοράς. Διαθέτουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής για τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας.</p>
Previous Next
Επισκευές ρολών

 

Service σε γκαραζόπορτες, ανοιγόμενους μηχανισμούς, μοτέρ οροφής, μοτέρ ρολού, μοτέρ συρόμενης γκαραζόπορτας, μπάρες, ρολά ασφαλείας.

Στο κατάστημά μας λειτουργεί τμήμα service από εξειδικευμένο συνεργείο!

Το προσωπικό της εταιρίας μας είναι άρτια εκπαιδευμένο, με πολυετή πείρα στο χώρο και πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει ανά πάσα στιγμή, αναλαμβάνοντας την ευθύνη ολοκλήρωσης του έργου από τη παραγγελία έως και την υλοποίησή του. 
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ένας από τους συνεργάτες μας θα σας ενημερώσει για τη γκάμα των προϊόντων μας καθώς και για τις ειδικές προσφορές που σας προσφέρουμε!